Θα χρειαστούμε:
12 γαρίδες Νο4 (καθαρισμένες)
100ml ούζο
350g σάλτσα τομάτας
αλάτι
πιπέρι
1κ.σ εστραγκόν
100g φέτα (τρίμματα)
2 σκελίδες σκόρδο
50g ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
Πάμε να τις ετοιμάσουμε:
Ετοιμάζουμε τις γαρίδες. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σοτάρουμε για 5-6 λεπτά μέχρι να μαραθούν και προσθέτουμε τις γαρίδες. Συνεχίζουμε να σοτάρουμε για άλλα 3-4 λεπτά και σβήνουμε με το ούζο. Αφήνουμε να εξατμιστεί για 1 λεπτό και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τη σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, το εστραγκόν, ανακατεύουμε και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 10-15 λεπτά.
2-3 λεπτά πριν τελειώσει το μαγείρεμα προσθέτουμε τη φέτα. Αφήνουμε για 5 λεπτά να πέσει η θερμοκρασία και σερβίρουμε.